• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • page_banner

Keranjang kawat stainless steel medis / keranjang desinfeksi

Katrangan singkat:

Prodhuk wis Rampung lumahing apik, Gamelan lan Burr free, daya adaptasi kuwat, ora deformasi ing - 45 derajat lingkungan, ora desoldering, ora teyeng, non-beracun lan tasteless, lumahing Gamelan, ora goresan, ora burr, tenan lan awet.


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan produk keranjang desinfeksi stainless steel

1. Bahan basket disinfeksi stainless steel: 302, 304, 304L, 316, 316L lan bahan stainless steel liyane
2. Proses produksi keranjang desinfeksi stainless steel: jala knurled stainless steel, jala las listrik stainless steel, jala anyaman stainless steel, jala pukulan stainless steel, las busur argon, las resistensi, lsp.
3. Cara perawatan lumahing basket disinfeksi stainless steel: elektrolisis, polishing, etc.
4. Fitur basket disinfeksi stainless steel: non-beracun, hambar, tenan lan awet.
5. Basket disinfeksi stainless steel utamane digunakake kanggo disinfeksi instrumen medis, peralatan panganan lan laboratorium kimia. Dimensi sakabèhé diprodhuksi miturut syarat pelanggan

Fitur produk keranjang desinfeksi stainless steel

1. Bahan stainless steel, perawatan permukaan, perawatan polishing elektrolitik, awet, padhang kaya pangilon, ora karat lan ora owah.
2. Teknologi welding saka welding titik mikro lan welding non butt digunakake kanggo mesthekake yen produk wis ora protruding titik welding, bundhas welding, burr lan Mudhun mati, lan aman kanggo nggunakake. 3. Desain kothak kondusif kanggo banyu utawa seng nembus uap, reresik lan sterilization. 4. Multiple kranjang net bisa ditumpuk.

Lingkup panggunaan basket disinfeksi stainless steel

1. Iku cocok kanggo sterilizers medical lan eksperimen.
2. Bisa digunakake kanggo disinfeksi lan sterilisasi, reresik ultrasonik, panyimpenan, lan liya-liyane, instrumen bedah lan instrumen diagnosa lan perawatan bisa dilebokake ing tray instrumen kanggo reresik, disinfeksi lan sterilisasi.
3. Iki ditrapake kanggo unit medis lan departemen rumah sakit, kayata kamar operasi, kamar pasokan, kamar disinfeksi, klinik dental, bangsal lan institusi lan departemen medis liyane sing ana hubungane karo reresik, disinfeksi lan sterilisasi.

Tujuan saka basket disinfeksi stainless steel

disinfeksi stainless steel lan kranjang reresik sterilisasi lan kranjang tas getih plasma wis dirancang lan disesuaikan kanggo akeh rumah sakit domestik, produsen peralatan medis, stasiun getih, mesin panganan lan industri liyane. Iki digunakake kanggo disinfeksi artikel, reresik ultrasonik lan panyimpenan. Instrumen bedah lan piranti diagnosa lan perawatan bisa dilebokake ing tray kanggo ngresiki lan sterilisasi. Kranjang panyimpenan stainless steel, disinfeksi lan sterilisasi digunakake kanggo rumah sakit, instrumen lan peralatan medis, biofarmasi, laboratorium lan panci disinfeksi.

Medical stainless steel wire basket disinfection basket01
Medical stainless steel wire basket disinfection basket02
Medical stainless steel wire basket disinfection basket03

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Stainless steel circular mesh screen, extruder screens filter mesh pack

      Layar mesh bundar baja tahan karat, extruder ...

      Extruder Screens Filter mesh pack jinis umum lan bahan Kawat tenun layar ekstrusi kanggo plastik leleh filtrasi Layar ekstrusi polimer polimer filter Filter disc lan blade stainless steel wire mesh extruder Tas layar ekstrusi jala baja tahan karat Layar extruder kain kawat Paket layar Extrader 304 lan 316 Cakram filter ekstrusi baja tahan karat Baki kain kawat sinter lan tas Reverse anyaman kawat baja tahan karat layar filter Ekstrusi multilayer...

    • Industrial Liquid Filteration of 304/316 Stainless Steel Basket Filter Element

      Filter Cairan Industri saka 304/316 Stainl...

      Padha kalebu housings Filter, unsur Filter didhukung dening kandhang perforated, lan aransemen sealing positif supaya sembarang bypass lan sambungan pungkasan pilihan. Bahan panyaring: bahan panyaring keranjang kalebu lembaran berlubang baja tahan karat, bolong anyaman baja tahan karat lan kain sutra sing disinter stainless steel. Ing babagan ukuran sakabèhé lan bahan panyaring, kita uga bisa nyedhiyakake produk miturut syarat pelanggan. Aplikasi: filter basket utama ...

    • Stainless steel 304/316 multilayer sintered metal filter screen

      Baja tahan karat 304/316 multilayer sintered...

      Fitur utama yaiku porositas dhuwur lan permeabilitas sing apik, kurang tekanan lan aliran gedhe; Kapasitas limbah gedhe, akurasi filtrasi sing dhuwur lan tekanan dhuwur sing digunakake ing siklus panggantos sing dawa; Wis resistance suhu banget lan resistance karat, bisa digunakake kanggo dangu ing 600 ℃, lan bisa nolak karat asam nitrat, alkali, pelarut organik lan obatan; Gelombang bisa rusak kanggo nambah area nyaring, lan welding bisa nggawe Cairan kuwat ...

    • stainless steel/ galvanized slotted perforated metal screen filter

      stainless steel / galvanis slotted perforated ...

      Material saka slotted layar stainless steel Filter Ukuran: ukuran standar 500x1000mm, 600x1200mm, 1000x1000mm lan 1200x1200mm. Sembarang ukuran ing sawetara ndhuwur bisa selaras miturut syarat customer. Ngenalake unsur Filter kabel Wedge Wedge shaped tabung layar uga disebut tabung layar khusus-shaped, tabung layar V-shaped lan tabung layar wedge-shaped. Iku kasusun saka silinder V-shaped diubengi dening rod support longitudinally diselehake. Ing ...

    • Custom oil filter cartridge stainless steel pleated filter element

      kartrid filter oli kustom stainless steel ple...

      Filter Media: Stainless Steel dirajut bolong utawa serat logam sintered Stainless steel serat sintered felt iku bolongan panyaring sisir madu karo tingkat filtrasi dhuwur. Lan iku jenis awet lan pleating-bisa, pleating cukup bisa njaluk area filtrasi ageng. Sintered menyang struktur pori kelas, seneng kaluwihan saka tingkat porosity dhuwur, area filtrasi luwih, kapasitas nyekeli rereget dhuwur lan bisa bola-bali digunakake. Kain kawat anyaman stainless steel digawe kanthi tenun stai ...

    • Custom 304/316 stainless steel filter cartridge

      Kartrid filter stainless steel 304/316 khusus

      Filter cartridge bahan 304, 304L, 316, 316L stainless steel punching bolong, anyaman bolong, listrik welding bolong, kuningan bolong, aluminium foil mesh, etc. filterability apik kanggo 1-500um partikel lan Cairan, karo aliran gedhe saben area unit, lan bisa digunakake maneh sawise reresik. Proses produksi kartrid saringan Sawise nglereni piring - pembulatan - Welding ...